03-09-2013

Afgezien van de Kinderweekenden dateert het laatste NVDB-uitje waarbij (vrijwel) alle leden aanwezig waren alweer van november 2011. Knokke in België was de locatie voor het verrassingsweekend ter ere van de vijftigste verjaardag van Lange. Een geweldig weekend, maar inmiddels veel te lang geleden!

En bovendien, dit jaar viert de NVDB haar 29-jarig bestaan. Een jubileum waar niet zomaar stilletjes aan voorbij mag worden gegaan.

Voor Pluis en Freud reden genoeg om de handschoen op te pakken en weer eens een weekendje weg met z'n allen te organiseren.
Een datum prikken is dan altijd het lastigste, maar wat blijkt: zo'n beetje de hele NVDB hunkert naar een nieuw avontuur. Van de 14 leden hebben zich er maar liefst 13 aangemeld voor het weekend van donderdag 5 t/m zondag 8 september. Agenda's zijn omgegooid, afspraken afgezegd en hier en daar alvast scheidingspapieren aangevraagd om er bij te kunnen zijn. Chapeau! Alleen de penningmeester van het eerste uur, Wolters, heeft zich vanwege een reeds langgeplande vakantie met pijn in het hart moeten afmelden.

Het meest opmerkelijke is nog wel dat, op de twee organisatoren na, geen van de leden enig idee heeft wat er dit weekend gaat gebeuren. Okee, er zijn gouden bergen beloofd (meer dan dat zelfs), maar deze opkomst op zo'n relatief korte termijn is op zich al een unicum.

Over het programma van het weekend is ook hier dus niets te lezen. Nog niet althans.
Maar dat het wat moois wordt staat wel vast!