17-09-2013

Wat binnen de vereniging de gemoederen maandenlang heeft bezig gehouden, heeft begin september geleid tot een grote ontlading tijdens het 'niet te missen' NVDB-weekend. Voor het 29-jarig jubileum van de NVDB werd afgereisd naar de voor de leden zo bekende berg van Rosas, waar een prachtige villa voor vier dagen lang het onderkomen was.

Onder vrijwel ideale omstandigheden heeft het gezelschap genoten van elkaar, het leven en alles wat deze boeiende streek te bieden heeft. Grootste verrassing was misschien wel de lancering van de nieuwe NVDB-website en de uitreiking van de jubileumpenning.
Andere hoogtepunten waren de maaltijd bij het vertrouwde Hotel-Restaurant Canet in Castello d'Empuries, het tennistoernooi 'NVDB Yoghurthuisje gesloten', de scootertocht van Girona naar het middeleeuwse Besalú, de 45e verjaardag van de Wilde Kaketoe en de bezoekjes aan discotheek OnOff (het vroegere Bananas).

Het motto van het weekend had niet beter gekozen kunnen zijn: "Because I'm Happy". Alleen maar lachende en gelukkige gezichten. Wat is het leven mooi!

Bekijk het reisverslag van dit unieke evenement in het fotoalbum.